جلیقه فناورانه برای شناسایی بهتر سرطان

به گزارش مجله یک کامپیوتر، خبرنگاران :محققان جلیقه ویژه ای را فراوری نموده اند که پوشیدن آن توسط زنان در زمان آزمایش ام آر آی، شناسایی احتمال ابتلای آنها به سرطان پستان را تسهیل می نماید.

جلیقه فناورانه برای شناسایی بهتر سرطان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، اگر چه آزمایشات اشعه ایکس و اسکن ام آر آی دو روش مناسب برای شناسایی موارد سرطان پستان هستند، اما پزشکان همیشه برای افزایش دقت روش های مذکور کوشش نموده اند.

پژوهشگران دانشگاه وین اتریش می گویند با پوشیدن یک جلیقه مجهز به سیم پیچ عبور دهنده فرکانس های رادیویی که انعطاف بالایی نیز دارد، می توان کیفیت و دقت پیش بینی ها را در این زمینه افزایش داد.

استفاده از روش ام آر آی برای تشخیص سرطان پستان در مقایسه با استفاده از اشعه ایکس، مزیت بیشتری دارد. علت آن است که در این روش از تشعشعات یونیزه شده مضر استفاده نمی گردد. در این روش حساسیت و دقت تصاویر بالاتر است و البته هزینه و فرایند کار نیز طولانی تر است.

استفاده از این جلیقه فناورانه هم دقت تصاویر را بیشتر می نماید و هم جزئیات مفصل تری را به نتیجه کار می افزاید. تعداد مارپیچ های انتقال فرکانس های رادیویی در جلیقه مذکور به 32 مورد می رسد و طول هر یک از آنها هم 8 سانتیمتر است. در این مجموعه از مقداری کابل کواکسیال و حسگرهای حرکتی نیز استفاده شده است.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

مجله کامپیوتر: از کامپیوتر و IT کلی مقاله و ترفند جالب اینجا داریم

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 30 آبان 1400 بروزرسانی: 30 آبان 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 5464

به "جلیقه فناورانه برای شناسایی بهتر سرطان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جلیقه فناورانه برای شناسایی بهتر سرطان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید