طرز تهیه کوکوی پاستا

به گزارش وبلاگ ابزاری احمد، پاستای کوکو یکی از انواع غذاهای متنوع با پاستا است که به عنوان غذا و پیش غذا سرو می گردد.

طرز تهیه کوکوی پاستا

کوکوی پاستا یکی از انواع غذاهای متنوعی است که پاستا رسپی اصلی آن را تشکیل می دهد. این غذا به عنوان وعده اصلی و پیش غذا سرو شده و پخت آن یک ساعت و نیم زمان لازم دارد. با بخش آشپزی وبلاگ ابزاری احمد و طرز تهیه کوکوی پاستا همراه باشید.

مواد لازم تهیه پاستای کوکو:

(مناسب برای 6 نفر)

  • پاستای ریز فرم دار یک و نیم پیمانه
  • فلفل دلمه ای یک عدد
  • هویج یک عدد
  • تخم مرغ 7 عدد
  • ذرت یک پیمانه
  • پنیر پیتزا یک پیمانه رنده شده
  • شیر سه چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

پیش از آغاز به آماده سازی مواد اولیه، فر را با حرارت 150 درجه سانتی گراد روشن کنید تا 15 دقیقه گرم گردد. کف قالب را چرب نموده و کنار بگذارید.

  • ابتدا پاستا را داخل آب جوش ریخته و طبق دستور روی بسته آن را بپزید.
  • هویج را رنده کنید.
  • فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید.
  • تخم مرغ ها را در یک کاسه هم زده و شیر را به آن اضافه کنید.
  • در یک ظرف مناسب پاستا، فلفل دلمه ای، پنیر ، هویج و مخلوط تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط نموده و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
  • مواد را داخل قالب بریزید و برای 30 تا 45 دقیقه در فر بگذارید.

این کوکو در کنار گوجه فرنگی، زیتون و سایر سبزیجات دلخواه سرو می گردد.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با انواع غذا با پاستا پاستا با سس قارچ را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه کوکوی پاستا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکوی پاستا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید