طرز تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه (رژیمی، سوخاری و شکم پر)

به گزارش مجله یک کامپیوتر، مصرف ماهی قزل آلا به صورت منظم، فرد را در برابر بیماری های قلبی حفظ می نماید. این امر به دلیل، توانایی آن در تامین مقدار زیادی اسید چرب امگا 3 می باشد. بعضی از افراد دارای مقدار زیادی اسید چرب امگا 6 در خون خود می باشند که این اتفاق مرتبط با امگا 3 می باشد. محققان به این نتیجه رسیدند که در صورتی که تعادل این دو اسید چرب به هم بخورد، ریسک ابتلا به بیماری های قلبی افزایش خواهد یافت.

طرز تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه (رژیمی، سوخاری و شکم پر)

طرز پخت ماهی قزل الا در ماهیتابه سوخاری

طبع گوشت ماهی از نظر طب سنتی سرد و مرطوب است و از این روی بهتر است در تهیه ماهی، از ادویه های گرم و خوش عطر استفاده گردد.

مواد لازم
ماهی قزل آلا1 عدد
پیاز عظیم رنده شده1 عدد
آب لیموبه مقدار لازم
تخم مرغ1 عدد
آرد سوخاری1 پیمانه
آرد سفید1 پیمانه
زعفران دم نمودهبه مقدار لازم
فلفل و نمکبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
سیر1 حبه
پودر پاپریکا، پودر گشنیز و زنجبیلاز هر کدام نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری در ماهیتابه

  • ابتدا ماهی را به صورت خرد شده یا به صورت درسته بشویید.
  • سپس برای سوخاری کردن ماهی قزل آلا، ابتدا آن را با دم نموده زعفران ماساژ دهید.
  • سپس آن را داخل مخلوط نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و سیر و پیاز رنده شده و سایر ادویه ها بخوابانید و آن را 2-3 ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا ماهی کاملا مزه دار گردد.
  • و بعد از گذشت این زمان داخل یک ظرف آرد سفید و داخل ظرفی دیگر آرد سوخاری و داخل ظرف دیگری تخم مرغ را بشکنید و با کمی نمک و فلفل خوب هم بزنید.
  • بعد از آن ماهی ها را داخل آرد سفید قرار بدهید به صورتی که پشت و روی ماهی ها از آرد پوشیده شوند.
  • بعد آن را داخل تخم مرغ بغلتانید و بعد داخل آرد سوخاری قرار بدهید و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید.
  • این ماهی را می توانید با سبزی پلو یا برنج ساده میل کنید و برای سس آن نیز می توانید از سس انار بهره ببرید.

روش پخت ماهی قزل الا در ماهیتابه رژیمی

مواد لازم
ماهی قزل آلا1عدد (به تعداد نفرات)
گوجه فرنگی حلقه شده2 عدد
لیمو ترش تازه حلقه شده1 عدد
نمکبه مقدار لازم
پودر زنجبیلبه مقدار لازم
سیر و شوید تازهبه مقدار لازم

طرز تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه رژیمی

  • بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، کمی سیر تازه بمالید ، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده ، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند.
  • بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.
  • ماهی را در تابه رژیمی دوطرفه قرار دهید و اجازه دهید یک طرف آن سرخ گردد.
  • زمانی که یکطرف سرخ شد و آن را برگرداندید، حلقه های گوجه و لیمو را روی ماهی ها بچینید تا در حین پختن، عطر و طعم بگیرد.

طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر در ماهیتابه

مواد لازم
ماهی کامل1 عدد
گشنیز1 کیلو + 100 گرم شنبلیله
تمرهندینصف بسته
پیاز1 عدد
سیر3-4 حبه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
زعفران آبنمودهبه مقدار لازم

طرز پخت ماهی قزل آلا شکم پر در ماهیتابه

  • برای تهیه ماهی شکم پر، ابتدا ماهی را درسته بشویید. زمانی که آب آن کشیده شد روی آن نمک و فلفل سیاه و زعفران آبنموده بریزید.
  • در این مرحله تمر هندی را داخل کاسه بریزید و روی آن آب جوشیده بریزید سپس یک پیاز نگینی ریز خرد کنید و سرخ کنید بعد سیرها را هم ریز خرد کنید و با پیازها سرخ کنید. سبزی ها را خرد کنید و با پیازها تفت بدهید هم اکنون نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • تمر هندی و آب جوشیده را داخل صافی بریزید و آن را صاف کنید آب تمر هندی را به مخلوط سبزی ها اضافه کنید. و اجازه بدهید همه مواد با هم خوب بپزند و همه به خورد هم بروند.
  • زمانی که آب آن تمام شد آن را خاموش کنید نگذارید سبزی ها خیلی خشک شوند.
  • سپس در قسمت شکم ماهی را از این سبزیجات پر کنید و سوزنی را نخ کنید و بعد سوزن را با شعله گاز ضدعفونی کنید. و در آخر شکم ماهی را بدوزید.
  • برای طرز تهیه ماهی شکم پر در ماهیتابه، داخل ماهیتابه ای روغن بریزید و ماهی شکم پر را قرار بدهید و در ماهیتابه را ببندید تا ماهی کاملا مغز پخت گردد. زمانی که پخت در آن را بردارید و اجازه بدهید ماهی سرخ گردد.

سخن آخر

ماهی قزل آلا بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد. دارای طعمی منحصر به فرد و خوش عطر می باشد و بوی ماهی آن نسبت به دیگر ماهی ها از جمله ساردین کمتر است. ماهی قزل آلا را می توان به صورت های مختلفی از جمله آب پز، بخار پز، کباب و … پخت که ما در این مطلب روش پخت ماهی قزل الا در ماهیتابه را برایتان توضیح دادیم.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

مجله کامپیوتر: از کامپیوتر و IT کلی مقاله و ترفند جالب اینجا داریم

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 30 آبان 1400 بروزرسانی: 30 آبان 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 56765

به "طرز تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه (رژیمی، سوخاری و شکم پر)" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه (رژیمی، سوخاری و شکم پر)" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه (رژیمی، سوخاری و شکم پر)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید