جوشاندن شیر باعث از بین رفتن کلسیم می شود؟

به گزارش مجله یک کامپیوتر، تهران (پانا) - گیتی کریم، متخصص بهداشت موادغذایی: اصولا گرم کردن شیر مشکل ندارد اما بیش ازحد گرم کردن توصیه نمی شود.

جوشاندن شیر باعث از بین رفتن کلسیم می شود؟

به گزارش جام جم، جوشاندن شیر تاثیری روی کلسیم آن ندارد. اگر در جایی هستید که به هیچ وجه دسترسی به شیر پاستوریزه ندارید، شیر را بجوشانید. شیر را روی حرارت هم بزنید، وقتی جوش آمد، حرارت را قطع کنید.

آیا شیر پاستوریزه از شیر خشک تهیه می شود؟

خیر. این باور غلط است. این کار هزینه بر است، بنابراین انجام نمی شود.

اگر درجایی اتفاقی افتاده باشد و شیر مایع کم باشد، مثلا در بلایای طبیعی، شیر خشک را مثل شیر استفاده می کنند. شیر خشک از نظر تغذیه ای هیچ تغییری نکرده است. در تولید ماست هم طبق استاندارد، مقداری شیر خشک (به اندازه، نه زیاد) اضافه می کنند تا قوام ماست بهتر شود، چون در تهیه ماست، شیر 95 درجه سانتی گراد حرارت می بیند و مقداری از آبش را از دست می دهد و شیر کم می شود.

منظور از شیر هموژنیزه چیست؟

ما یک عمل روی شیر انجام می دهیم که قبلا انجام نمی دادیم، به اسم یکنواخت کردن یا هموژنیزه کردن. در این فرآیند، چربی شیر یکنواخت می شود. چربی شیر به صورت گویچه های یکنواخت و خیلی ریز درمی آید. وقتی شیر را بی حرکت می کنید، یک قسمتش سنگین است که چرب است. یک قسمت سبک است که قسمت آبکی آن است. در قدیم چربی شیر بطری هموژنیزه نبود، بنابراین چربی بالا می آمد.

آیا اگر شیر پاستوریزه را دوباره بجوشانیم کیفیت آن از بین می رود؟

اگر شیر درسرما مانده به هیچ وجه توصیه به حرارت دوباره نمی کنیم.

اصولا گرم کردن شیر مشکل ندارد اما بیش ازحد گرم کردن توصیه نمی شود. لزومی ندارد شیر را زیاد حرارت بدهید، چون مواد مغذی اش را از دست می دهد.

آیا به ماست ثعلب اضافه می کنند که ماست کش بیاید و ترش نشود؟

ما ماستی داریم به نام ماست هم زده که به آن نمک، سبزیجات و طعم دهنده اضافه می کنند. باید این ماست را هم بزنیم تا قوام در ماست ایجاد کند.

اینها خوراکی است و مسئله ای ایجاد نمی کند. در ماست همزده در کارخانه باید از یک پایدار کننده مجاز به مقدار بسیار کم اضافه کنیم.

شیر کم لاکتوز چرا مصرف می شود؟

بعضی از افراد به عدم تحمل لاکتوز مبتلا شده اند، چون آنزیم لاکتاز در روده شان از بین رفته است. به این افراد مصرف شیر کم لاکتوز توصیه می شود.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

مجله کامپیوتر: از کامپیوتر و IT کلی مقاله و ترفند جالب اینجا داریم

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 30 آبان 1400 بروزرسانی: 30 آبان 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 57878

به "جوشاندن شیر باعث از بین رفتن کلسیم می شود؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جوشاندن شیر باعث از بین رفتن کلسیم می شود؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید